Paypal

PayPal, ce alternative avem pentru o afacere online?

PayPal este o companie de origine americană. Are o prezență la nivel mondial pentru transferul de bani online. Acesta servește ca un înlocuitor electronic pentru transferurile tradiționale de bani de hârtie, cum ar fi comenzile și cecurile bănești.

Este un gigant financiar online care a fost fondat în anul 1998. Cu timpul, această companie din California și-a plantat ferm rădăcinile în fiecare colț al lumii.

Înregistrarea este necesară pentru a opera prin PayPal. Baza sa de utilizatori a crescut la două sute cincizeci și patru de milioane. Are o structură transparentă a taxelor care oferă facilități de plată pentru aproximativ șaptesprezece milioane de entități de afaceri, inclusiv pentru o agenție SEO.

La început, PayPal a fost considerată o tehnologie revoluționară. Cu timpul, alți câțiva giganți financiari au intrat pe piață cu o interfață mai bună, taxe mai mici și servicii pentru clienți mult mai bune.

Ce alternative avem pentru PayPal?

De ce nu încercați să găsiți o alternativă mai bună care să se dovedească o soluție benefică în aceste perioade de schimbare. Dacă aveți o afacere online, cu siguranță vă doriți metode eficiente de plată.

În articolul de astăzi de pe blog, vom încerca să identificăm alternative pentru PayPal. Noi nu vom recomanda una în mod expres, deoarece, trebuie să găsiți alternativa care se potrivește nevoilor dvs.

Google Pay

Google Pay este un portal digital dezvoltat de compania sa de nume, Google, pentru transferuri de bani online prin tablete, dispozitive Android și ceasuri. Începând cu anul 2018, gigantul a integrat Google Wallet și Android Pay pentru a crea un singur portal de plată intitulat Google Pay.

Acesta facilitează acceptarea plăților în magazin, în aplicație și website-ul dvs. de la o altă persoană. În doar câteva minute, puteți trimite și primi transferul de bani. Plățile simple și sigure sunt norma zilei. Trebuie doar să semnați în aplicația Google Pay și vă puteți angaja direct cu părțile interesate.

Aveți opțiunea de a crea un canal de afaceri personalizat pentru rezultate mai bune și rapide în timpul plăților.

Primirea și plata a devenit foarte ușoară, deoarece o persoană nu trebuie să încarce niciun sold pe portofelul mobil. Trebuie doar să îl legați cu contul dvs. bancar existent și să efectuați un transfer instant.

Nu va trebui să partajați detaliile dvs. private în timpul transferurilor; prin urmare, informațiile rămân intacte.

Dacă sunteți în căutarea primelor zece alternative ale PayPal, atunci Google Pay este cel mai bun înlocuitor.

Este o aplicație gratuită care nu percepe nicio suplimentare pentru transfer.

Mai mult decât atât, securitatea solidă acționează ca un avantaj suplimentar, deoarece o persoană este asigurată că banii săi sunt în siguranță pe drum. Singurul dezavantaj al acestui sistem este faptul că este limitat la Android și iPhone.

Stripe

Stripe permite entităților comerciale și persoanelor fizice să primească plăți online datorită software-ului său de înaltă performanță. Această companie de tehnologie oferă instrumentul tehnic necesar, infrastructura bancară și măsurile de prevenire a fraudei pentru a opera un sistem de plăți sigur prin internet.

Fondată în anul 2011, gestionează operațiunile prin intermediul sediului central de la San Francisco din Statele Unite. Serviciile sale sunt răspândite pe o platformă mondială care include peste o sută de țări și milioane de entități de afaceri.

Una dintre primele zece alternative la PayPal este Stripe. Dezavantajul său este că percepe taxe pentru serviciile sale. De asemenea, puteți beneficia de prețuri personalizate la cerere.

Configurarea prețurilor este transparentă, fără costuri ascunse și suplimentare. A reușit să stabilească standarde ridicate, gestionând afaceri de câteva miliarde de dolari în fiecare an. Stripe acceptă mai multe opțiuni de plată care includ și carduri precum JCB, American Express, MasterCard și Visa.

API-urile unice Stripe și funcționalitatea inovatoare vor fi un element important pentru portalul de crowdfunding, pentru magazine online și pentru o piață la cerere.

Motivul succesului său este disponibilitatea de a se adapta și de a face schimbări viabile, astfel încât ultimele tehnologii să poată îmbunătăți lucrurile la intervale regulate.

Stripe este o companie care crede în gestionarea majorității activităților de la sine, precum colectarea plăților și apoi trimiterea lor înapoi spre bancă.

Authorize.Net

Authorize.Net este adesea numit gateway de plată. Acceptă plăți prin carduri de credit și mijloace electronice prin telefon, prin internet și plăți personale.

Fondată în anul 1996, gestionează aproximativ 4 comercianți lakh și aproape un miliard de tranzacții monetare anual. Acest furnizor de servicii cu sediul american acționează ca o filială a Visa Inc.

Dacă sunteți în căutarea primelor zece alternative de PayPal, atunci Authorize.Net este un înlocuitor potrivit. Da, nu este gratuită, deoarece oferă opțiunea all-in-one ca taxe.

Portalul oferă o interfață high-end care garantează servicii calitative, suport 24/7 și rate rezonabile în comparație cu alte companii. Aspectele de securitate online și fiabilitate sunt arma care a ajutat-o ​​să își crească și să-și mențină baza de utilizatori.

Authorize.Net permite clienților să gestioneze toate tranzacțiile de pe o singură platformă. Utilizatorii pot accepta comenzi de telefon și e-mail prin intermediul terminalului virtual. De asemenea, acceptă o lunetă și o aplicație mobilă gratuită prin intermediul contului său.

O caracteristică importantă a Authorize.Net este suita Advanced Detection Fraud care poate preveni, gestiona și identifica activități frauduloase rapid și eficient.

We Pay

Înființată în anul 2008 ca un serviciu online de transferuri monetare, We Pay oferă soluții personalizate și integrate pentru companii de software, entități mici, locuri de piață și website-uri de crowdfunding prin intermediul API-urilor sale.

Această companie americană își are sediul în California și funcționează ca o filială a companiei sale mamă LP Morgan Chase.

Dacă sunteți în căutarea primelor zece alternative de PayPal, permiteți-ne să vă spunem că nu veți găsi o opțiune mai sofisticată decât We Pay.

Un client poate primi o plată în câteva minute, iar procesarea rapidă este avantajul său. Utilizatorii au control absolut asupra tuturor tranzacțiilor ca înregistrare personalizată, iar comunicarea prin e-mail este necesară pentru experiența optimă.

We Pay este considerată o opțiune rapidă, simplă și sigură datorită infrastructurii sale excelente și de top.

Crede în relații transparente și oneste și și-a stabilit clar și concis condițiile pentru utilizatorii săi.

Transferurile nu sunt gratuite, deoarece percep o taxă de procesare atât pentru plățile bancare, cât și pentru cardul de credit.

TransferWise

TransferWise își face publicitate ca o companie care percepe taxe de bază pentru a transfera bani în arena internațională.

Are o prezență globală care include țări din Statele Unite, Europa, Asia-Pacific, Canada și America Latină.

Furnizorul de servicii din Marea

Britanie și-a lansat serviciile în anul 2011 și gestionează operațiunile de la sediul central din Londra.

Dacă sunteți în căutarea unei alternative pentru PayPal, TransferWise pare o alegere bună datorită structurii taxelor mai ieftine decât PayPal.

Oferă conturi cu mai multe monede și acceptă șapte sute cincizeci de rute valutare, care sunt răspândite în întreaga lume.

Până în anul 2018, baza sa de clienți a inclus întreprinderi, freelanceri și consumatori. A fost estimată la patru milioane, ceea ce a dus la aproape patru miliarde de dolari în transferuri de bani lunar.

Rapid și ieftin este avantajul acestei companii care operează pe plan internațional. Cu nenumărate conturi, TransferWise garantează operațiuni transparente. Are o înregistrare obligatorie și oferă uneori prima tranzacție gratuită pentru a atrage clienții noi.

Payoneer

Payoneer oferă mai multe servicii, cum ar fi transferul digital și plățile online către deținătorii contului, care pot primi și trimite finanțare monetară în conturile lor bancare foarte ușor.

De asemenea, facilitează tranzacțiile bancare transfrontaliere, ca parte a schemelor de plată între afaceri în 150 de valute locale, prin card de debit, plăți online și transferuri online.

Payoneer este specializat în diversificarea operațiunilor sale în mai multe sectoare. Baza sa de clienți include profesioniști, freelanceri și proprietari de afaceri care sunt în căutarea unui gateway de plată securizat, rapid și sigur. Fondată în anul 2005, operează prin sediul central la New York, în Statele Unite.

Una dintre primele zece alternative de PayPal este cu siguranță Payoneer. Oferă mai multe servicii gratuite, precum semnarea gratuită și diferite comisioane pentru mai multe tipuri de tranzacții. Disponibil în peste două sute de țări, Payoneer a obținut o acceptare masivă pentru transferurile internaționale.

În plus, accesul la bani este simplu și ușor prin intermediul contului bancar și al bancomatului.

Dwolla

Dwolla se ocupă de plăți online și mobile prin intermediul companiei sale de e-commerce. Primirea și trimiterea de fonduri este ușoară atât de la persoane fizice, cât și de la entități de afaceri. Fondată în anul 2008 și lansată în anul 2010, funcționează prin sediul central al companiei Des Moines din Statele Unite.

Una dintre primele zece alternative de PayPal este Dwolla cu aplicația sa prietenoasă pentru dezvoltatori.

Aceasta permite utilizatorilor să folosească interfața lor pentru automatizarea plăților. O taxă minimă de tranzacție a făcut-o populară în cadrul comunității online pentru transferurile de bani.

Dwolla oferă un transfer instantaneu de fonduri și opțiuni de transfer pentru ziua următoare, cu o taxă mică. De asemenea, permite expeditorului să plătească taxele de tranzacție, dacă este solicitat. Opțiunea de plată automată în masă este de asemenea disponibilă dacă doriți.

Prețurile rezonabile și serviciile impecabile au făcut din Dwolla un nume popular în domeniul transferului de bani. Compania plătește achiziții speciale pentru securitate prin actualizarea acesteia la intervale regulate, astfel încât toate datele sale sensibile să fie protejate.

Întrucât un utilizator împărtășește doar un număr de telefon și adresa de e-mail, riscul de furt de identitate este considerat foarte mic.

Amazon Pay

Una dintre alternativele importante la PayPal este Amazon Pay, care acționează ca o filială a companiei sale mamă, Amazon. Este un website comercial unde înregistrarea este obligatorie. Utilizează baza de consumatori a companiei sale mamă și oferă utilizatorului o opțiune de a efectua plăți online cu conturile Amazon.

Amazon Pay se proiectează ca o soluție concepută pentru a răspunde atât cerințelor cumpărătorilor, cât și ale comercianților. Are milioane de cumpărători și vânzători care își pot folosi facilitățile pentru o experiență mai bună.

Utilizatorul trebuie să plătească taxe de tranzacție dacă este prin card de debit și credit, dar nu trebuie să plătească în timp ce primește și trimite bani, dacă are deja un cont și folosește Amazon Web Pay.

Amazon Pay se ocupă cu servicii de procesare prin plată online. Acesta percepe o taxă pentru a face transferuri ușoare și rapide. Amazon Pay a fost lansat în anul 2007, iar până în anul 2019 și-a extins prezența în mai multe țări importante precum Regatul Unit, Statele Unite, Suedia, India, Japonia, Franța și altele.

Skrill

Skrill este un gateway care și-a pus accentul pe transferul internațional de fonduri la costuri reduse.

Fondată în anul 2001, a fost deținută și gestionată de o organizație Skrill Limited din Marea Britanie, dar și-a schimbat conducerea, iar din 2015 face parte din Paysafe Group.

Skrill permite conectarea conturilor bancare, primirea și trimiterea de fonduri, stocarea cardurilor și efectuarea de plăți rapide, simple, ușoare și sigure cu ajutorul adresei de e-mail și a parolei.

Este favorit în rândul utilizatorilor săi atât pentru uz personal, cât și profesional. Oferă o opțiune de patruzeci de valute locale din care clienții pot să aleagă. Skrill a creat un sistem viabil care permite și jocurile de noroc către părțile interesate.

Dacă sunteți în căutarea unei alternative la PayPal, puteți opta pentru Skrill, deoarece și-a făcut simțită prezența pe piața globală. Compania acordă o atenție deosebită detaliilor de securitate și garantează siguranța informațiilor personale.

2Checkout

2Checkout este un portal de monetizare care are un design modular pentru facturare de abonamente, comerț digital, plăți naționale și internaționale, servicii financiare și vânzări între parteneri.

Oferă opt tipuri de opțiuni de plată, inclusiv PayPal, Card de debit, JCB, MasterCard, Visa și Card de credit. 2Checkout oferă, de asemenea, o opțiune de eliberare automată a fondurilor pentru utilizatorii săi prin EFT.

Este disponibil în cincisprezece limbi și peste două sute de piețe răspândite în întreaga lume cu optzeci și șapte de opțiuni locale de monedă.

2Checkout a fost fondată în anul 2006 și până în anul 2019 se laudă cu tranzacții estimate la 1 miliard de dolari în fiecare an.

Dacă sunteți în căutarea unei alternative la PayPal cu opțiune globală, atunci nu căutați mai departe de 2Checkout. Acesta percepe o taxă de tranzacție care variază în funcție de modelul de afaceri și de industrie.

Deși structura taxelor este similară cu PayPal în Statele Unite, este relativ scăzută în alte țări.

Concluzie

Vremurile s-au schimbat cu siguranță, deoarece oamenii preferă din ce în ce mai mult tranzacțiile online pentru lucruri mici și mai mari, cum ar fi plățile cu facturile, investițiile, cumpărăturile, mâncarea și chiar călătoriile. Metodele de modă veche devin depășite și învechite.

Atât în ​​viața personală, cât și profesională, oamenii se îndreaptă către un sistem online de transfer de bani.

Da, a fost o perioadă în care PayPal a fost cel mai bun, dar să nu reducem serviciile altor alternative în comparație cu acest gigant financiar.

După ce depuneți eforturi și faceți cercetări constructive, veți găsi câteva platforme alternative serioase care oferă diverse avantaje și flexibilitate pentru plata comerțului electronic.

Dacă folosiți alte alternative de plată, nu ezitați să ne spuneți care sunt în secțiunea de comentarii sau scriindu-ne pe dresa noastră de contact.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *