Email Marketing

E-mail marketing, ce opțiuni avem pentru afacere în 2020?

Plănuiți să utilizați campanii de e-mail marketing pentru a vă conecta și a comunica cu publicul dvs.?

Primul lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este cunoașterea aprofundată a diferitelor servicii de acest gen.

Acest lucru vă va împuternici să canalizați campaniile de e-mail marketing bine programate, automatizate și bazate pe conversie. Este destul de pertinent să spunem că, deși este cea mai veche metodă de marketing online, e-mailurile sunt încă destul de impactante și relevante.

Dacă știți modul corect de utilizare, acestea sunt pregătite să vă ofere cele mai bune conversii la cele mai accesibile prețuri. Proprietarii de afaceri, experții din industrie și specialiștii în tehnologie consideră că e-mailurile sunt mai eficiente în comparație cu alte canale de marketing pe internet.

Aproximativ 90% dintre profesioniștii în afaceri preferă să utilizeze e-mailuri pentru a-și comunica motivele de afaceri, în timp ce 60% dintre experții B2B apreciază e-mailurile drept cele mai puternice medii pentru a genera venituri.

Chiar și CTR-ul campaniilor de e-mail B2B este cu aproximativ 47% mai mare în comparație cu campaniile B2C. Strategiile de marketing prin e-mail sunt foarte accesibile. Pot fi gestionate și automatizate cu ușurință.

În plus, puteți stabili o conexiune directă cu publicul dvs. și vă puteți bucura de control deplin. Serviciile de e-mail marketing asigură în mod adecvat toate aceste beneficii.

Acestea vă permit să creați și să transmiteți mesaje captivante pentru a influența publicul în mod productiv. Folosind serviciile acestora, puteți să vă gestionați contactele, să automatizați e-mailurile, să segmentați utilizatorii și să măsurați performanța campaniilor dvs.

Cele mai populare servicii de e-mail marketing

Constant Contact

Constant Contact este unul dintre cele mai populare servicii de e-mail marketing. Este un serviciu de top în canalizarea campaniilor de marketing prin e-mail personalizate și bine automatizate pentru afacerea dvs.

Puteți descoperi o varietate de șabloane de e-mail ajustabile care vă pot permite să trimiteți e-mailuri captivante imediat.

Vă permite să vă alegeți nișa, industria și preferințele. Având în vedere alegerile dvs., Constant Contact vă oferă conținut modificat și strategii de publicitate care vă vor permite să vă intensificați publicitatea prin e-mail pentru a crește rata de conversie.

E-mail marketing cu ajutorul MailChimp

Înființat în 2001, MailChimp este un serviciu de marketing prin e-mail din Atlanta, GA, deținut de Rocket Science Group.

Marketerii, afacerile și antreprenorii utilizează MailChimp în întreaga lume. Le permite clienților să trimită mai mult de un miliard de e-mailuri în fiecare zi.

Puteți încerca versiunile sale gratuite înainte de a opta către un plan plătit. Nu este nevoie să dați detalii despre cardul de credit pentru utilizarea unei versiuni de probă gratuite.

Acesta este considerat extrem de util pentru bloggeri.

Versiunea de probă a Mail Chimp vă permite să trimiteți aproximativ 12.000 de e-mailuri în fiecare lună dacă abonații dvs. nu depășesc 2.000 de utilizatori.

Drip

În cazul în care sunteți un antreprenor în comerț electronic și doriți să schimbați vizitatorii website-ului dvs. în clienți fideli utilizând automatizarea personalizată, acesta ar fi cel mai fructuos serviciu de marketing prin e-mail.

Puteți să îl utilizați pentru a purta discuții interactive cu clienții dvs. și pentru a trimite mesaje la momentul perfect. Vă puteți programa e-mailurile pe baza înclinațiilor și intenției acestora de a cumpăra produsul și serviciul dvs.

Utilizând Drip, vă puteți modifica e-mailurile conform comportamentului potențialilor clienți, dar și a clienților dvs. actuali.

Vă permite să personalizați campaniile prin e-mail în funcție de diferite activități, cum ar fi abandonarea coșului, utilizatorii care revin, vizitatori pentru prima dată etc.

Puteți, de asemenea, să-l utilizați pentru a trimite mesaje instantanee, pentru a afișa reclame pe Facebook și mult mai mult din cauza preferințelor comportamentale ale clienților dvs.

AWeber

Înființat în 1998, AWeber este unul dintre cele mai renumite servicii de e-mail marketing. Este utilizat de peste 100.000 de proprietari de afaceri din întreaga lume. Îi ajută să își lărgească expunerea, să trimită e-mailuri și să crească baza de clienți.

Serviciile sale sunt ușor de utilizat. Puteți utiliza în mod convenabil editorul drag and drop pentru a vă personaliza șablonul sau pentru a-l crea pe cel de la zero.

Este disponibil cu o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile. După aceea, vi se va cere să plătiți 19 USD în fiecare lună pentru aproximativ 500 de abonați. Prețul este direct proporțional cu numărul de abonați.

Vă oferă șabloane predefinite împreună cu testarea A/B, caracteristici de integrare, generatori de mesaje și așa mai departe. De asemenea, vă permite să adăugați etichete pentru a declanșa e-mailuri automate.

ConvertKit

Conceput special pentru bloggeri, pentru cei care fac podcasturi, publisheri și youtuberi, ConvertKit este unul dintre cele mai bune servicii de e-mail pentru dvs.

Vă va permite să creați formulare atrăgătoare și să canalizați campanii de e-mail personalizate către fiecare abonat. De asemenea, este considerat destul de bun prin beneficiile sale convenabile de automatizare a e-mailurilor.

ConvertKit vă permite să utilizați generatorul său de automatizare vizuală pentru a compune canale de e-mail computerizate intense care vă pot convinge potențialii vizitatori să fie clienții dvs. fideli.

E-mail marketing prin GetResponse

Înființat în 1999, GetResponse este un serviciu global de marketing prin e-mail cu sediul la Gdansk, Polonia.

De asemenea, au birouri în întreaga lume, cum ar fi Varșovia (Polonia), Halifax (Canada), Bengaluru (India), Moscova (Rusia), Wilmington (SUA), Kuala Lumpur (Malaezia), Boston (SUA) și alte orașe mari.

Serviciul îl puteți găsi în 21 de limbi diferite. Peste 35.000 de clienți din peste 182 de țări folosesc acest instrument drept cel mai preferat instrument de marketing prin e-mail. Planurile tarifare variază în funcție de numărul de persoane la care doriți să ajungeți.

Active Campaign

Active Campaign este unul dintre cele mai eficiente servicii de marketing prin e-mail pentru publicitate interactivă prin e-mail, CRM, vânzări și automatizare. Acesta cuprinde toate funcțiile care vă permit campanii de e-mail mai inteligente, mai intuitive și orientate către rezultate.

Are un editor de șabloane de e-mail atrăgător împreună cu formulare de înscriere care sunt compatibile cu dispozitivele mobile. Active

Campaign vă va permite să faceți segmentarea contactelor în funcție de activități, comportament, locație și informațiile sociale ale acestora.

Abilitatea de a prelua informații suplimentare despre contactele dvs. utilizând adresa lor de e-mail îl face extrem de eficient. De asemenea, îl puteți coordona cu instrumente terță parte, cum ar fi WordPress.

MailGet Bolt, un serviciu rapid de e-mail marketing

Un serviciu de marketing prin e-mail găzduit de sine stătător, MailGet Bolt vă permite să trimiteți e-mailuri bine programate într-un mod automat și personalizat.

Optați pentru acesta dacă doriți să trimiteți e-mailuri într-o fracțiune de secundă. Cu MailGet Bolt, nu vi se cere să asigurați integrarea SMTP. Pur și simplu achiziționați-l și începeți să trimiteți e-mailuri imediat, fără probleme.

Este, de asemenea, destul de util pentru că oferă o mare varietate de instrumente. Acestea vă permit să creați e-mailuri cu cea mai mare ușurință. Puteți să-l utilizați pentru a trimite o serie de mesaje către clienții dvs.

Programarea prin e-mail a MailGet Bolt vă permite să contactați clientul în anumite ocazii în care aceștia sunt mai accesibili. Un mesaj eficient la timpul potrivit este rețeta ideală pentru a genera venituri.

iContact

Evaluat drept unul dintre cele mai bune instrumente de marketing prin e-mail, este ușor de utilizat. iContact vă permite să trimiteți e-mailuri receptive și atractive pe toate tipurile de dispozitive.

Este disponibil în limba engleză și spaniolă și puteți integra orice aplicație terță parte cu iContact.

Alegerea serviciilor sale nu numai că vă va permite să canalizați campaniile de marketing prin e-mail, ci și vă va facilita trimiterea mesaje pe rețelele de socializare, cum ar fi Facebook, LinkedIn, Twitter etc.

În plus, îl puteți utiliza pentru a urmări campania dvs. de e-mail, examinând valorile relevante. iContact are o funcție Spamcheck care vă asigură că e-mailurile dvs. ajung în căsuța de e-mail a destinatarilor dvs.

De asemenea, puteți obține asistența cea mai personalizată de la echipa iContact. Echipa de suport oferă asistență telefonică, tutoriale video, seminarii web și alte tipuri de asistență pentru clienți.

Benchmark Email

Acesta vă oferă rapoarte în timp real despre campaniile prin e-mail, astfel încât să puteți măsura performanța.

De asemenea, este extrem de eficient în a vă permite să creați și să trimiteți e-mailuri receptive și personalizate, care sunt compatibile cu dispozitivul. Îl puteți folosi pentru a viza publicul prin mesaje atractive, convingătoare și bine programate.

Benchmark Email încorporează un editor de e-mail care este destul de simplu de utilizat. Vi se va cere să efectuați câteva activități de drag and drop pentru a crea instantaneu un e-mail atrăgător și convingător.

Gând final

Sper că acest articol v-ar fi ghidat să înțelegeți caracteristicile cheie ale celor mai bune servicii de marketing prin e-mail în 2020. Puteți alege unul conform nevoilor campaniei și planului de cheltuieli.

În funcție de planurile de dezvoltare ale afacerii, puteți crește gradual și planurile pentru care optați. Nu uitați că, pentru orice serviciu de e-mail marketing, rentabilitatea investiției este un indicator care trebuie urmărit. În acest fel, puteați adapta bugetul pe măsură ce implementați strategia de marketing.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *