Despre Noi

Suntem o companie specializată în servicii de optimizare SEO și Web Design, din Alba Iulia. Avem personal specializat în servicii SEO, cu o vechime de peste 15 ani. Sediul nostru se află în Alba Iulia, Str. Vasile Goldiș, Nr. 8B.

Deținem una dintre companiile de top în SEO, ajutând zeci de companii să-și dezvolte afacerile ca urmare a serviciilor noastre de optimizare pentru motoarele de căutare. Avem un istoric de inovare continuă și strategii de optimizare pentru motoarelor de căutare care au ca rezultat plasări de top în rezultatele organice.

Soluții de marketing online

Știm foarte bine că internetul se schimbă într-un ritm foarte rapid. Cele mai eficiente strategii de astăzi nu vor fi suficiente pentru a rămâne competitive mâine. Specialiștii din compania noastră au adaptat metodologii de optimizare SEO pentru motoarele de căutare la schimbările din algoritmii motoarelor de căutare.

În ultimii zece ani, am fost la curent cu toate modificările implementate de motoarele de căutare importante pentru a crea o strategie integrată care obține rezultate pentru fiecare companie în parte.

Ne orientăm spre servicii și rezultate

Pentru compania noastră SEO Services Plus, clienții sunt pe primul loc. Noi înțelegem că marketingul online este una dintre multele componente ale majorității inițiativelor de marketing pentru companii.

Lucrăm ca o extensie a echipei dumneavoastră interne și colaborăm cu plăcere cu orice alți furnizori cu care ați putea lucra la alte inițiative de marketing online.

În plus, recunoaștem că rezultatele organice și marketingul pe rețelele de socializare ar trebui să facă întotdeauna parte din eforturile dvs. Aceste servicii, dacă sunt integrate corespunzător, vor produce rezultate exponențiale.

Fondatorul SEO Services Plus

Prima companie creată de Domnul Tănase Dorel, a fost Stratryx Net SRL, care a devenit Romania SEO. Din cauza unor conflicte legate de expresia „Romania”, din numele companiei, în anul 2009, Romania SEO SRL, a devenit SEO Services Plus.

Avem clienți în majoritatea țărilor din Europa dar și din USA, clienți pentru care dezvoltăm servicii de promovare, link building sau web design. Dacă doriți un test SEO, pentru website-ul Dvs. nu ezitați să ne trimiteți un email sau chiar ne puteți suna la numărul de telefon 0754 308 781.