321sport funcționează: review-ul colecției de alergare Lidl, peste 6.000 vizualizări

Youtube mi se pare cel mai onest canal de media disponibil pe piață. Nu poate fi păcălit cu F5-uri sau cu cifre bombastice.

Astăzi am realizat că review-ul făcut pe 321sport pentru colecția de alergare de la Lidl este o bornă pentru această nișă din blogosferă. Mă rog, și subiectul a fost foarte bun, că tot mă întrebau oamenii: dar cu 200-300 de lei ce echipament complet îmi iau? Așa că răspunsul a venit la țanc, mai ales că prețurile din colecție erau foarte bune.

Așa a apărut review-ul “Echipament de alergare de maxim 200 lei”. Peste 6.000 de view-uri organice nu-s puține. Și-s tare bucuros că ideea de a ghida sportivii amatori să folosească echipament potrivit funcționează.

Mulțumesc, Lidl, că ați fost primii care mi-au trimis echipament de alergare spre testare. Și că ați avut încredere. Drept urmare, peste 1,600 de oameni au apreciat inițiativa postată pe pagina de Facebook Lidl Romania.

Radu a testat articolele noastre si iata ce a iesit :DDe astazi le gasiti in magazine: bit.ly/1CJ6TFv

Posted by Lidl Romania on Monday, April 13, 2015

Dar să o scurtez cu vorbăraia. Iată clipul. Am vorbit despre produse imediat după ce le-am testat serios. Nu din specificații, că nu prea cred în lucrurile astea :)

Dar cel mai tare mă bucură reacția voastră, a oamenilor care mi-ați trimis feedback după ce am postat clipul. Am primit zeci de întrebări, mesaje, telefoane și poze.

321sport

321sport funcționează. Pentru că spun lucrurile onest. 321sport înseamnă reviewuri pe bune, fără menajamente și drag de branduri. Pentru că, la final, voi sunteți măsura muncii mele. Și nu vreau să vă mint. Scopul este să vă ajut să luați cele mai bune decizii.

Pozele de mai jos înseamnă că aveți încredere în opinia mea. Aș vrea să zic că munca mea s-a terminat aici, dar se pare că abia începe. :)

lidl-alergare-1

lidl-alergare-3

lidl-alergare-5

lidl-alergare-4

lidl-alergare-2

Uite, mamă, sunt pe Youtube :)

321sport is in the YouTube house!!! :)

Posted by 321sport on Wednesday, April 22, 2015

Comments

comments

One comment to 321sport funcționează: review-ul colecției de alergare Lidl, peste 6.000 vizualizări

  • rivulusad.ro  says:

    mult spor in continuare! am gasit chiar utile informatiile date de tine!

    ReplyReply

Leave a reply


7 + 6 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>