Tenis sau ciclism, sezonul 2015 are un singur nume: MPG

Tenis

Pe 27 mai 2010 pășeam nesigur pe teren. Eram în fața primului meci din circuitul Tenis Partener. Am luat bătaie cu 1-6 1-6, nu am avut nici o șansă.

Dar treaba asta m-a motivat. Am început să mă antrenez și să particip la turnee. Am strâns 45 de prezențe în turnee de simplu și 29 de prezențe în turnee de dublu.

Am câștigat 4 turnee la simplu și am jucat alte trei finale. La dublu am avut procentaj mai bun: 3 turnee câștigate și tot 3 finale jucate.

tenis-partener-campulung

Un circuit de amatori mi-a schimbat complet stilul de viață. Am început să-mi iau echipament din ce în ce mai bun, să mă pregătesc serios înainte de fiecare meci, să tratez toți adversarii cu maximă seriozitate.

MPG, creierul circuitului Tenis Partener, m-a acaparat complet. Pentru că mă simțeam ca un jucător de tenis. M-a făcut să călătoresc în toată țara. Să-mi fac planuri mii. Și, fără să exagerez, cred că am convins zeci de oameni să intre în circuit. I-am îmbolnăvit la cât de mult și de frumos vorbeam despre Tenis Partener.

Anul acesta o să-mi fac revenirea în circuit. Nu mă simt deloc pregătit, dar am ratat deja un sezon complet din cauza unei accidentări și nu mai pot sta pe bară. Mă simt bine din punct de vedere fizic, iar țelul este unul singur: acela de a juca o finală de turneu în 2015.

tenis-partener

Ciclism

În plus, în 2014 am descoperit și competițiile de ciclism organizate de MPG sub denumirea Riders Club.

riders club

Am participat la două competiții: 4 Pedale și Haiduci și Domnițe. Și a fost tare, dar tare bine. Nu aveam o pregătire foarte bună pentru MTB, însă m-am simțit ca un ciclist profesionist. Organizarea a fost impecabilă de la A la Z. Veneai cu bicicleta, participai, ieșeai murdar din cap până-n picioare, apoi o spălai în zonele speciale. Mai primeai și ceva de mâncare și-o bere.
Numa’ bine să zici ca ai avut un weekend reușit.

Ce facem în 2015?

Dacă deja v-ați apucat de sport, încercați evenimentele MPG. Dacă vreți să vă apucați, începeți cu niște concursuri mișto organizate de o echipă profesionistă.

Comments

comments

Leave a reply


5 + = 11

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>