Ei sunt oamenii #dela1la21! Pe 17 mai vor alerga la OMV Petrom International Half Marathon

Terminarea unui semimaraton nu este o misiune tocmai ușoară pentru cineva care se chinuie se alearge 1 km. Tocmai de aceea am lansat provocarea #dela1la21.

Misiunea este simplă: pe 17 mai, câștigătorii își vor întrece limitele și vor alerga cea mai lungă distanță din viața lor – 21 km la OMV Petrom Bucharest Half Marathon.

bucharest-international-half-marathon-2015

Concursul lansat de 321sport și Asociația Bucharest Running Club a scos la iveală 11 povești foarte frumoase, venite de la oameni foarte motivați. Toate poveștile le puteți găsi pe pagina de Facebook 321sport.

Jurizarea nu a fost tocmai ușoară, tocmai pentru că toți participanții au dovedit că vor cu orice preț să-și întreacă limitele. Din acest motiv, am decis să acordăm și două premii speciale.

Cei trei câștigători sunt:

ei vor primi participarea la OMV Petrom Bucharest Half Marathon și trebuie să bifeze minim 10 antrenamente de grup în perioada februarie – mai 2015.

Ramona Barbu

Maria Constantin

Cristina Chipurici

Cele două mențiuni

Premiile constau în înscrierea la OMV Petrom Bucharest Half Marathon, cu mențiunea că înscrierea va fi validată numai după participarea la minim 10 antrenamente de grup. Așa ca vă aștept la antrenamente :)

Andrei Stoenescu

Silviu Pavel

Începe partea frumoasă: antrenamentele!

Până pe 17 mai, mi-aș dori ca toți cei 5 participanți să alerge cel puțin 200 de kilometri de alergare: 100 la antrenamentele de grup și 100 pe cont propriu.

Alergările de grup vor avea loc în fiecare săptămână, de principiu în weekend. Informațiile despre date și ore vor fi anunțate săptămânal pe pagina 321sport.

La treabă!

alergare-sambata

Comments

comments

Leave a reply


5 + 4 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>