SkyRun nu este un concurs de alergare. Este “Stairway to heaven”

Cred că medalia de finisher primită la un eveniment sportiv trebuie să spună întreaga poveste a competiției. Și poate sună ciudat, dar trebuie să fie masivă, să simți că ai tras pentru ceva palpabil, care va sta la loc de cinste în casă.

Acum câteva zile am văzut medalia de la SkyRun 2014, competiție organizată de prietenii de la Smart Atletic. Medalia mi-a atras imediat atenția și am zis – “Concurează cu medalia de la Triathlon Challenge Mamaia!”, un eveniment organizat tot de ei. Oamenii chiar pun toată povestea unei competiții în medalie.

medalie-skyrun-2014

Ei bine, asta e o medalie pentru care merită să alergi până la cer. Chit că am dureri la genunchi după Budapest Marathon, am decis să trag de mine și să lupt pentru ea. Nu doar pentru obiectul în sine, ci pentru ceea ce reprezintă.

Tot efortul oamenilor implicați (participanți, organizatori, sponsori, parteneri) se va duce într-o singură direcție: dotarea și buna funcționare a spitalului HOSPICE din București. Oamenii de la HOSPICE fac niște lucruri foarte frumoase acolo pentru pacienții diagnosticați cu boli incurabile.

Pe 25 octombrie, la SkyRun vom alerga spre cer: 34 etaje, 119 metri ascensiune, 680 de trepte.

Iar după aceea aș vrea să facem o alergare până în parcul Plumbuita, pe strada Tămâioarei 121-123, ca să le facem o vizită oamenilor pentru care am alergat spre cer. Și să le dăm medaliile noastre, căci ei sunt adevărații luptători. M-aș bucura tare să ne strângem câțiva alergători și să facem acest lucru.

Zdeto, Panda, Sorin, Andra, îmi promiteți că donăm medaliile împreună? Gabi Solomon face un efort supraomenesc, va alerga 24h pe acest traseu. M-aș bucura enorm dacă ar răspunde pozitiv invitației de a oferi medaliile noastre eroilor de la spitalul HOSPICE.

Poster-SkyRun-20142

Și închei cu “Stairway to heave”. Let’s make it count, guys.

Comments

comments

One comment to SkyRun nu este un concurs de alergare. Este “Stairway to heaven”

Leave a reply


9 + 7 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>