Vreţi să faceţi un lucru mare?

Puteţi începe prin a dona sânge pentru Eva. Eu am donat la Centrul de transfuzie sanguină Bucureşti. Durează o ora şi un pic. (trebuie să precizaţi numele Eva Grigorescu şi spitalul Fundeni atunci când donaţi)

Şi mai puteţi dona bănuţi în conturile de pe site-ul dedicat Evei: mariaeva.ro.

Eva împlineşte mâine (27 ianuarie) 4 anişori. Şi tocmai a fost diagnosticată cu Leucemie Acută Limfoblastică tip L1.

Comments

comments

7 comments to Vreţi să faceţi un lucru mare?

 • […] This post was mentioned on Twitter by Camil Stoenescu, fcn61, carinuss, Eugen Huculici, Adrian Ţoca and others. Adrian Ţoca said: Sa nu uitam ca e nevoie si de sange pentru #evamaria ... […]

 • ANDREEA  says:

  Daca a ti fi mentionat si de ce grupa e nevoie ar fi fost si mai simplu

  ReplyReply
 • Roxana  says:

  Eu sunt voluntar la Asociatia P.A.V.E.L si ieri cand ma plimbam cu copilasii pe holurile de la IOB, am vazut o zana….era o zana in carne si oase….si o cauta pe Eva Maria, fiindca stia ca e ziua ei…o cauta la noi la Institutul Oncologic, dar am indrumat-o spre Spitalul Fundeni unde avea sa o gaseasca pe Eva…am vorbit cu doamna care venise special cu domnisoara zana pentru ca sa-i faca Evei o surpriza…doamna era prietena cu mama fetitei si plangea foarte tare…eu vad zilnic parinti care-si zmulg parul de disperare si sper ca vom reusi sa o ajutam si pe Eva cu tot ce putem. Doamne ajuta!

  ReplyReply
 • Radu  says:

  @Andreea: Orice grupa de sange e buna.

  ReplyReply
 • Dapyx Zetarul  says:

  Putem dona si in Timisoara sange pentru Eva Maria? Astept raspuns. Multa sanatate!

  ReplyReply
 • Radu  says:

  Incearca sa dai un telefon aici:
  CTS Timişoara Str. Martir Marius Ciopec nr.1 0356-175711

  ReplyReply
 • Isabel  says:

  Sunt un munte de om (1.85 si 110kg) insa de cate ori recitesc pteosvea acestui ingeras, plang ca un copil am si eu o fetita de 3 ani si spaima mea cea mai mare de fapt cred ca este spaima oricarui parinte- este sa nu i se intample asa ceva sunt momente cand nu adorm seara gandindu-ma la astfel de situatii m-a marcat enorm suferinta acestui copil, groaza si chinul parintilor si familiei sale mi se pare o cruce pe care uneori e atat de greu sa o porti numai Dumnezeu poate sti de ce se intampla asa ceva .uneori e peste puterile noastre sa intelegem. Am credinta puternica insa ca aceasta poveste va avea un final fericit ! Eva Maria merita acest final fericit. E un inger coborat pe Pamant sa ne invete pe noi ceilalti, cei din jurul sau agitati in cotidianul mizer de fiecare zi, ca putem fi oameni, ca putem sa ne oprim in astfel de momente si sa ne dam seama ca altele sunt lucrurile cu adevarat importante in aceasta viata familia, copii, sanatatea si fericirea lor, bucuria din ochii unui copil, sinceritatea, inocenta si zambetul acestora .Eva Maria va invinge aceasta boala ! Trebuie sa va repetati asta in fiecare zi, trebuie sa credeti asta cu adevarat, trebuie ca si Eva sa inteleaga (atat cat poate ea) asta autosugestia poate face minuni am un exemplu in cercul apropiat de prieteni.Si dragii mei credeti in miracole. Am niste prieteni foarte buni de familie a caror fetita de 7 ani a avut anul trecut in Mai un accident foarte urat de masina traumatism cranio cerebral practic avea o gaura de cca 10-12 cm2 in cap s-a recuperat 100% dupa mai putin de 1 an de zile in prima luna a fost oribil, parintii erau disperati dupa 2 luni avea intelectul si comportamentul unui copil de 2-3 ani acum, la aproape 1 an de la accident (in Mai implineste anul) este acelasi copil inteligent, vesel si dinamic pe care il stiam inainte. Medicii care au operat-o la spitalul din Tg Mures s-au declarat socati! Le-au spus parintilor ca este pentru prima oara in intreaga lor cariera cand asista la asa ceva. Recuperare integrala 100% cu atat mai mult cu cat a avut loc in mai putin de 1 an. Glumesc mereu cu parintii fetitei si le spun ca atunci cand va veni sfarsitul lumii voi sta langa fetita, pentru ca sigur nu voi pati nimic.Imi pot imagina ca perioada prin care treceti acum ca parinti este una extrem de dura este o perioada care poate dobori un psihic mai slab insa veti invinge!Cu toata dragostea unui parinte,Razvan.

  ReplyReply

Leave a reply


+ 6 = 12

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>